Yleinen

Blue Sea Film Festivalin kevätjuhlat 20.5. Wong Kar Wain häikäisevä mestariteos on vihdoin restauroitu.

By 11.5.2022 No Comments

Blue Sea Film Festivalin kevätjuhlat 20.5.

Blue Sea Film Festival järjestää kaiken kansan avoimet kevätjuhlat 20.5. valmistuit sitten koulusta tai et. Elokuvaa, musiikkia, ruokaa ja juomaa.

Kevätjuhlat alkavat kello 18.00 Iso-Hannun 2. salissa, koska olemme saaneet käsiimme legendaarisen elokuvan.

WONG KAR WAIN HÄIKÄISEVÄ MESTARITEOS ON VIHDOIN RESTAUROITU.

Hong Kong 1962, Chow ja Su muuttavat yhtä aikaa samaan taloon. Molempien puolisot ovat paljon poissa ja he ajautuvat viettämään aikaa keskenään. Kun epäilys herää, että puolisoilla on suhde keskenään, Chow’n ja Su’n ystävyys tiivistyy. He päättävät kuitenkin pitää välinsä platonisena, toisin kuin puolisonsa. IN THE MOOD FOR LOVE on kaunis draama kukoistavasta ystävyydestä ja lohdun löytämisestä läheisestä ihmisestä. Se on yksi mestariohjaaja Wong Kar Wain avainteoksista ja se palkittiin mm. vuoden 2000 Cannesin elokuvajuhlilla Kultaisella palmulla. Elokuvaa pidetään yhtenä maailman parhaimmista elokuvista ja sen on sanottu olevan vuosisadan rakkauselokuva.

– Elokuvan kesto: 1 t 39 min

– Elokuvan ikäraja: S

– Genre: Draama

– Suomenkielinen teksti

– Valmistusvuosi: 2000, uusinta ensi-ilta 9.7.2021 restauroitu

– Liput 8e, REK ry jäsenet 5€

Klo 20 eteenpäin juhlat jatkuvat Amarillon terassilla!

Kun lavan valtaa Danny McNab!

Danny McNab on skottilainen muusikko ja trubaduuri, joka on viimeiset 11 vuotta asunut Raumalla. Hän on esiintynyt yli 25 vuotta ympäri Eurooppaa metalli- ja kantribändien kanssa klubeilla, baareissa ja festivaaleilla. Folk, Blues, Americana – you name it ja homma hoituu!

Amarillo pitää huolen, että kehon riittävä nestetasapaino pysyy yllä sekä tarpeelliset kalorit kehossa. Villejä huhuja on ilmassa, että tarjolla olisi myös kevätjuhlajuomaa romantiikan hengessä.