Blue Sea Film Festival 19.-22.8.2021

Rauman elokuvajuhlien tapahtumat elokuussa 2021 järjestetään tilanteessa, jossa Rauma on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen 6.–19.8. väliseksi ajaksi. Turvallisuus on nyt ensisijalla. Festivaalilla noudatetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön, Satasairaalan, Rauman kaupungin sekä Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Siisteyteen, hygieniaan ja turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Yleisömäärät pidetään niin pieninä, että turvaväleistä kaikissa tilanteissa pystytään huolehtimaan. 

Peruuttamistapauksessa tai asiakkaan sairastuessa kaikki lipun ostajat ovat oikeutettuja lipun hinnan palautukseen.

Festivaalin henkilökunta ja esiintyjät sitoutuvat noudattamaan tätä turvallisuusohjeistusta. Festivaaliyleisön toivomme sitoutuvan alla esitettyihin ohjeisiin:

  1. Blue Sea Film Festivalin tilaisuuksiin ei saa saapua flunssaoireisena tai kuumeisena. Rajoitus koskee esiintyjiä, yleisöä ja henkilökuntaa.
  2. Festivaalilla noudatetaan voimassaolevaa kasvomaskisuositusta. 
  3. Liput suositellaan ostamaan ennakkoon 18.8. alkaen, näin vältetään jonojen kertymistä Iso-Hannuun kun elokuvat alkavat.
  4. Esiintyjät ja järjestävä henkilökunta sekä yleisö noudattavat 1–2 metrin etäisyyttä toisiinsa.  Tästä syystä festivaaliravintolassa (Amarillo) kaikilla on oltava istumapaikka. Iso-Hannun iso sali on elokuvia varten ainoana käytössä ja paikkoja voi myydä vain 36 henkilölle / näytös ( tieto viikon 32 tilanteen mukaan).
  5. Tapahtumapaikoilla noudatetaan hyvää käsi- ja yskintähygieniaa: kädet kannattaa pestä / desifioida paikalle saapuessa ja poistuttaessa ja yskiä pitää nenäliinaan tai hihaan. Yleisölle on tarjolla käsidesiä. Teatterisalia siivotaan näytösten välillä.
  6. Tungoksen välttämiseksi elokuvien väliin on jätetty tavanomaista pidempi siirtymäaika. Teatterista poistutaan salin alakautta. Festivaalin henkilökunta seuraa turvavälien noudattamista, jos elokuviin tultaessa syntyy jonoja.
  7. Festivaalilla ei suositella käteisen rahan käyttöä.

Kiitämme kaikkia yhteistyöstä. Rauman elokuvakerholle on ollut tärkeää se, että kaikesta huolimatta voimme tarjota teille elämyksiä ja elokuvia tänäkin vuonna. Ajantasaisia ohjeita on luettavissa verkkosivulla.